Nytårshavtur på Lillebælt – Aflyst

Lørdag d. 30. December 2023 og Mandag d. 1. Januar 2024

Oven på julens strabadser trænger vi til at komme på havet for at stresse af og måske fange et par pæne Nytårstorsk. Så kom frisk og tag et par gode venner med.

Lørdag d. 30. december har Ole lovet at tage med som vores fiskeguide. Ole bygger selv forfang både til torskefiskeri/fladfisk, men også combi forfang f.eks. torsk/makrel, han hjælper gerne til, hvis du ikke er så erfaren en fisker

Bettina med en flot torsk

Søndag d. 1. Januar har Betinna lovet at tage med, som vores fiskeguide. Betinna er i folkemunde bedre kendt som frøken torsk. og er der nogen der kan finde torsken i Lillebælt, så er det hende, så glæd jer til at møde hende.

To pæne skrubber

Torsken trækker på denne årstid ud på dybere vand, og begynder at samle sig sig koncentreret ved bunden. Det er denne årstid, der er chance for at fange pæne torsk og den eftertragtede torskerogn.

Torsketurene foregår på dybt vand og altid ved bunden. Der fiskes med pirke der passer til dybde og strøm. Tunge pirke kan være nødvendige ved stærk strøm, men som udgangspunkt skal der altid fiskes med så let grej som muligt. Ophængere i kraftig kvalitet er en god ide på drivture efter torsk. Har du flere fiskesæt, er det en god ide at medbringe et let og et tung sæt.

Sørg for at have et udvalg af pirke samt forfang med, kommer du til at mangle, har vi et lille udvalg.

Også fiskeri med almindeligt fladfiskeforfang i kraftig kvalitet agnet med Børsteorm, Sandorm, rejer samt sildestrimler kan give gode resultater.

Torskefiskeri med Jigs og Schads bliver mere og mere populært, man har brugt denne teknik i mange år i udlandet specielt i Tyskland, udvalget er efterhånden blevet stort, spørg i fiskebutikken, søg også på Youtube. Senja Furbo beskriver det meget udførlig.

Det kan godt være vi ikke fanger så mange fisk, men jeg kan garantere, at vi får nogle fornøjelige timer sammen.

Dette var måske en ide til en lille nytårsgave, jeg udsteder gerne et gavebevis, med gavebeviset følger der en lille overraskelse, noget varmt til halsen

Turen er på 5 timer fra kl. 10.00 – 15.00 og koster kr. 400,00

På turen serveres der gratis sildebord samt en øl / vand og en dram, Hvis man ikke er til sild, kan man bestille en gratis sandwich i stedet

Vi har plads til 12 mand, og vi sejler ved minimum 10 mand.

Grej kan lejes, stang og jul, forfang og pirk kr. 100,00, Ekstra pirk og forfang kr. 100,00. Skal bestilles Orm skal bestilles, kr. 75 pr. pk. 1 pak er nok.

I tilfælde af aflysning på grund af vejret eller andet, eller for få tilmeldte, tilbagebetales beløbet via bookingportalen

Husk fisketegn / Dagskort. kr. 40,00, Køb det efter afsejling fra Skærbæk.

fisketegn.dkhttps://fisketegn.dk

Booking: Nytårshavtur på Lillebælt, kommer senere i dag